Robinhood CEO’suna Göre Bitcoin’e Yönelen Yatırımcıların Sayısı Artacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alım satım uygulaması Robinhood Markets’ın CEO’su Vlad Tenev, spot Bitcoin ETF’sinin potansiyelini değerlendirdi.

Şirketin dünkü toplantısında spot Bitcoin ETF’siyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Tenev, Bitcoin’in bir portföy çeşitlendirme seçeneği olarak gitgide daha cazip bir hal aldığını dile getirdi:

“Bence Bitcoin’in ana akımdaki çeşitlendirme amaçlı bir varlık olarak gitgide daha fazla kişiye cazip gelmeye başladığını görüyoruz. Onun enflasyondan korunmak için iyi bir tercih olduğu uzun süredir savunuluyor. Enflasyonun yüksek olduğu durumlarda insanlar tabii ki yatırımlarını çeşitlendirmenin yollarını arıyor.”

Robinhood’un ABD’deki müşterileri, uygulamada 2018’den beri Bitcoin ve Ethereum ile alım satım yapabiliyor. Kripto para işlemlerini uzun süredir desteklediklerini söyleyen Tenev, kullanıcı arayüzünde özellikle şeffaflık bakımından kayda değer iyileştirmeler yaptıklarını belirtti.

Tenev, “Portföyünü kripto paralarla çeşitlendirerek ne kadar iyi bir iş yaptığını anlayan müşterilerin sayısı artacak.” dedi.

Robinhood’un kripto para işlemlerinden elde ettiği gelir, üçüncü çeyrekte bir önceki çeyreğe göre %55 düşerek 23 milyon dolara geriledi.

Ancak şirket, kripto para sektöründeki faaliyetlerini sürdürme konusunda kararlı. Robinhood, önümüzdeki haftalarda Avrupa Birliği’nde de kripto para hizmeti vermeye hazırlanıyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood CEO’suna Göre Bitcoin’e Yönelen Yatırımcıların Sayısı Artacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!