Kurumsal Yatırımcı Yüz Milyonlarca Doları Kripto Para Borsalarına Gönderdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcı Tether (USDT) hazinesinden yüz milyonlarca dolar çekerek bunu kripto para borsalarına gönderdi.

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl kasım ayında yaşanan FTX iflasının yaralarını kapatırken kurumsal yatırımcılarda piyasaya girmeye devam ediyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kurumsal bir şirkete ait kripto para cüzdanı, Tether hazinesinden 412 milyon USDT aldı. Balina alım işlemlerini 20 Ekim tarihinden bu yana kademeli olarak gerçekleştirdi.

Kurumsal balina 412 milyon USDT’nin hepsini parçalar halinde kripto para borsaları Binance, Coinbase, OKX ve Kraken’e transfer etti. Lookonchain yapılan bu transferleri kurumsalların kripto para piyasasına yönelik artan ilgisi olarak tanımladı.

Piyasa uzmanları kurumsal yatırımcının elindeki bu stablecoinler ile Bitcoin (BTC) ve altcoin yatırımı yapacağını dile getirdi. Son 4 haftadır aralıksız olarak yükselişine devam eden kripto para piyasa değeri son olarak 1,3 trilyon dolar seviyesini de kırmayı başardı. Bu hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların piyasaya daha fazla dolar dahil ettiği şeklinde yorumlandı.

Özellikle ABD’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonunu onaylama ihtimallerinin konuşulduğu bu günlerde kurumsalların ilgisi de giderek katlandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Yatırımcı Yüz Milyonlarca Doları Kripto Para Borsalarına Gönderdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!