Bu 20 Altcoin’e Dikkat: Yaklaşan Etkinlik Fiyatta Hareketliliğe Sebep Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsasının düzenleyeceği etkinlik, bazı altcoin fiyatlarında hareketliliğe yol açabilir.

Blockchain analiz platformu tarafından paylaşılan bilgilere göre 13 Kasım’da Seul’da düzenlenecek Upbit D Konferansı, 20 kripto paranın fiyatında yukarıya yönelik bir etki oluşturabilir.

Dünyadaki diğer kripto para pazarlarından farklı olarak Güney Koreli yatırımcılar, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto paraların yerine altcoinler ile işlem yapmayı tercih ediyor. Son haftalarda değer kazanan altcoinlerin bir kısmı, ülkenin en büyük kripto para borsası olan Upbit’teki hacimden beslendi.

Lookonchain, Upbit D Konferansı’na katılacak projeleri inceledikten sonra etkinlik sırasında değer kazanabilecek 20 token’ın listesini çıkardı.

Bunların içerisinde özellikle Kore wonu paritesi olmayan Astar (ASTR) ile IoTeX (IOTX) ve Bitcoin paritesi olmayan NEO ile GAS ön plana çıkıyor.

Bunların haricinde listede SOL, ADA, LINK, CHZ, EGLD, EOS, CRO, ANKR, GRT, ARB, 1INCH, STX, AXS, BLUR, SAND ve MINA‘ya yer verildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu 20 Altcoin’e Dikkat: Yaklaşan Etkinlik Fiyatta Hareketliliğe Sebep Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!