Silikon Vadisi Şirketi FTX’i Yeniden Yeşertmek İçin Masada: FTT Fiyatı Tepki Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silikon Vadisi yatırım şirketi Proof Group, FTX’i yeniden başlatmak için üç önemli teklif veren şirketten biri olarak yer alıyor. 

CoinDesk’in konuya aşina kişilere dayandırdığı habere göre iflas eden kripto kredi platformu Celsius için teklif veren Fahrenheit konsorsiyumun da içerisinde yer alan yatırım şirketi Proof Group, FTX’i yeniden başlatmak amacıyla borsaya teklif veren şirketlerden biri olarak bulunuyor.

Öte yandan Proof Group; Aptos (APT), Sui (SUI) ve Lightspark gibi kripto para projelerinin de yatırımcısıdır.

FTX’in geçtiğimiz yıl bütün sektörü derinden etkileyen çöküşünün ardından birçok şirket tarafından yeniden başlatılmak adına teklif aldı.

FTX’in iflas planlamasında yer alan avukatlar tarafından değerlendiren diğer teklifler arasında borsanın tamamının ve 9 milyonluk müşteri listesinin satılması yer alıyor. Geçtiğimiz ay FTX’in yeniden yapılandırmak için fırsatları araştırmak adına çalışan yatırım bankası Perella Weinberg Partners ortaklarından Kevin Cofsky, tekliflere karşılık verilecek kararın aralık ayının ortasına kadar açıklanması gerektiğini söyledi.

Perella Weinberg Partners ayrıca teklif verenler arasında 3 önemli şirketin kaldığını söyledi.

CoinGecko verilerine göre haberin piyasaya düşmesi ile birlikte FTX’in yerel token’ı FTT, 1,15 dolar seviyelerinden 1,29 dolara kadar %12’lik bir artış yaşadı. FTT, yazım esnasında 1,21 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Silikon Vadisi Şirketi FTX’i Yeniden Yeşertmek İçin Masada: FTT Fiyatı Tepki Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!