Gemini yöneticisi, görevinden ayrılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Gemini’nin baş teknoloji sorumlusu Pravjit Tiwana, görevinden ayrılıyor.

Bloomberg’ün anonim kaynaklarına göre, aynı zamanda Gemini’nin Asya’daki kolu Gemini APAC’ın başında yer alan Tiwana, artık Winklevoss ikizlerinin borsasında görev almayacak. 

Tiwana ve Gemini, yorum taleplerine henüz bir yanıt vermedi.

Tiwana, şirketi dönüştürmeye çalıştı

Ocak 2022’de Gemini’ye katılan Tiwana, geçmişte Amazon Web Service’te altı yıldan fazla bir süre genel müdür olarak görev aldı. 

Tiwana, görev aldığı süre boyunca Gemini’yi Amazon’a benzer bir hale getirmeye çalıştı. Bu değişim çabaları esnasında bazı personeller ile yollar ayrıldı.

Gemini’de ürün, mühendislik faaliyetleri ve tasarımı denetleyen Tiwana, şirketin Hindistan operasyonlarının da başında yer alıyordu. 

Gemini’deki bir başka üst düzey yönetici olan Perlman, 2023 yılının başında Binance’e katılmak için operasyon şefi pozisyonundan ayrıldı. 

Gemini, Genesis ve Digital Currency Group ile olan yasal mücadelesine devam ediyor. Şirket, Gemini Earn programı kapsamında birlikte çalıştığı Genesis’ten müşteri varlıklarını geri almak için mücadele ediyor. 

Kripto borsası, regülatör baskısıyla da karşı karşıya kaldı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Gemini’nin “Gemini Earn” programının kayıt dışı bir menkul kıymet teklifi olduğunu ileri sürdü. Şirketin kurucularından Tyler Winklevoss, SEC’in bu hamlesini “üretilmiş bir park cezası” olarak nitelendirdi.

New York Başsavcısı, geçtiğimiz ay Gemini Earn programından mağdur olan kullanıcıları gerekçe göstererek Gemini ve DCG’ye dava açtı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gemini yöneticisi, görevinden ayrılıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!