Efsane Ekonomistten Kripto Para Piyasası İçin Tahmin: Buradan 4x Yapacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Makroekonomist Henrik Zeberg kripto para piyasasının ciddi boğa sinyalleri verdiğini paylaştı.

Henrik Zeberg 5 Kasım tarihli sosyal medya gönderisinde, kripto para sektörünün güncel durumuna ışık tuttu. Kripto para piyasasının toplam market değerinden yola çıkarak yeni döngünün ulaşabileceği zirveleri analiz eden Zeberg, bu seferki yükselişin öncekilerin hepsini geride bırakabileceğini söyledi.

Kripto para piyasasındaki “aşırı korku” – “öfori” gibi market döngüsünü temsil eden kavramlar üzerinden ilerleyen deneyimli isim, bu sefer yaşanacak döngünün öfori noktasının 2021 yılını da rahatlıkla geride bırakabileceğini vurguladı.

Zeberg, içinde bulunduğumuz tabloyu risk varlıkları için olabilecek en boğa yönlü senaryolardan biri olarak yorumlarken kayda değer göstergelerle bu iddiasını desteklemekten çekinmedi.

Ekonomist tarafından sunulan tabloda toplam kripto para market değerinde hem haftalık bir boğa bayrağının oluşu, hem RSI sinyalinin aşırı pozitif bir bölgede konumlanması hem de haftalardır direnç olarak çalışan 1,29 trilyon seviyesinin nihayet kırılmış olması bu tezin katalizörleri arasında yer aldı.

RSI göstergesinin halihazırda yükselen bir ivmeye sahip olduğunu ve nihayet “aşırı boğa” bölgesine girdiğini belirterek toplam kripto para piyasa değerinin Kasım 2021’deki zirveden %50 daha yükseğe çıkacağını öne sürdü.

Birçok uzmanın takip ettiği market döngüsünde ekstrem korku genellikle piyasanın dip seviyelerini temsil ederken öfori ise sokaktaki herkesin kripto paralar hakkında konuşmaya başladığı temsili tepe bölgesi olarak karşımıza çıkıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin (BTC) yazım esnasında 34.900 dolardan işlem görüyor. Buna nazaran analistin işaret ettiği kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,299 trilyon seviyesinde konumlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsane Ekonomistten Kripto Para Piyasası İçin Tahmin: Buradan 4x Yapacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!