Analist, Kripto Para ve Borsa Takipçilerinin Dikkatini Buraya Çekiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının son 17 ayın en yüksek seviyesine çıkmasıyla birlikte madencilik şirketlerinin hisseleri yükselişe geçti.

Borsada işlem gören Marathon Digital (MARA), Riot Platforms (RIOT) ve CleanSpark (CLSK), gün boyunca borsadaki genel yükselişle birlikte %10-%12 aralığında değer kazandı.

Federal Rezerv’in (Fed) faiz artırımında yavaşlayacağı düşüncesi, yatırımcılar arasında olumlu bir izlenim oluşturdu ve borsayı yukarı taşıdı.

Fed’in faiz oranlarını arka arkaya ikinci kez sabit tutmasının ardından S&P 500 ve Nasdaq endeksleri günü yükselişle kapadı.

Cube Analytics’in kurucusu Caleb Franzen, madencilik şirketlerinin ve altcoinlerin yılbaşından beri verdiği getiriyi karşılaştırarak, “kriptolar ve hisseler için boğa piyasasının” kapıda olduğunu düşünen yatırımcıların dikkatini madencilik şirketlerine çekti.

Franzen, boğa piyasasının gelmesi halinde madencilik hisselerinin Bitcoin’den de daha iyi performans göstereceğini düşünüyor.

If you’re a crypto trader who believes that a crypto + equity bull market is around the corner, I’d implore you to focus on #Bitcoin mining stocks to generate the most alpha.

YTD returns for miners vs. altcoins

🟠 $MARA +188%
🟢 $RIOT +231%
🔵 $CLSK +128%
🔴 $TOTAL.3 +27% pic.twitter.com/5gFz9B4Ipj

— Caleb Franzen (@CalebFranzen) November 2, 2023

 

Analist, Kripto Para ve Borsa Takipçilerinin Dikkatini Buraya Çekiyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist, Kripto Para ve Borsa Takipçilerinin Dikkatini Buraya Çekiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!