Ünlü yönetici, SOL yatırımı yaptığını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, SOL satın aldığını açıkladı ve varlığın geleceği için olumlu konuştu.

Fam I have something embarrassing I must admit.

I just bot $SOL, I know its a Sam-coin piece of dogshit L1 that at this point is just a meme. But it is going up, and I’m a degen.

Let’s Fucking Go!

— Arthur Hayes (@CryptoHayes) November 2, 2023

SOL’un fiyatı 11 ayda yüzde 500 arttı

Hayes’in SOL alımı, Aralık 2022’deki en düşük seviye olan 8 dolara kıyasla yüzde 500’lük bir artış görüldüğü dönemde gerçekleşti.

Bununla birlikte satın alım, varlık yönetim şirketi VanEck’in SOL’un 2030 yılına kadar yüzde 10.600 artacağını öngörmesinin ardından gerçekleşti. Şirket, Solana’nın Ethereum’un pazar payını yakalayabileceğini ileri sürdü.

Ayrıca FieryTrading’den bir analist daha önce yaptığı bir açıklamada, SOL’un 38 dolarlık direnci kırması halinde yüzde 150’lik bir artış yaşayabileceğini vurguladı.

SOL’un fiyatı yalnızca ekim ayında yüzde 80 oranında arttı. Varlık, son 14 ayın en yüksek seviyesi olan 46,75 dolara ulaştı.

SOL/USD yılbaşından bugüne fiyat performansı. Kaynak: TradingView

Hayes, SOL’u 46,75 dolar gibi yüksek bir fiyattan satın almış durumda. Yönetici, fiyatın önümüzdeki haftalarda da artacağını inandığını söyledi. 

Solana düşüş yaşayabilir

Tüm bu olumlu tahminlere karşın, SOL için potansiyel bir düşüş uyarı yapıldı. Bu düşüşün yüzde 30 seviyelerinde olabileceği ifade edildi.

SOL’un son aylardaki yükseliş trendi, bir momentum göstergesi olan göreceli güç endeksini (RSI), Ocak 2023’ten bu yana aşırı alım seviyelerine ulaştırdı. Aşırı satın alımlar, teknik açıdan bakıldığında genellikle varlıkların düzeltme yaşamasına neden oldu. 

Bu sebeple SOL’un kasım ayında sert bir düzeltme yaşaması ihtimaller arasında yer alıyor. Bunun temel sebebi, aşağıdaki grafikte de görüleceği gibi SOL’un 2023 yılı boyunca yüzde 35 – yüzde 50’lik düzeltmelerden önce aşırı alım RSI’larını gösteren fraktal analizdir.

SOL/USD günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Ayı senaryosunun gerçekleşmesi halinde bir sonraki aşağı yönlü hedef Haziran – Kasım 2022 destek seviyesi olan 30,25 dolar civarında olacak gibi görünüyor.

SOL/USD üç günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Bu seviye, ilginç bir şekilde SOL’un 200-3D üstel hareketli ortalamasına (200-3D EMA; yukarıdaki grafikteki mavi dalga) denk geliyor. Bunun altında yaşanabilecek bir kırılma, varlığın 26 dolar civarını test etmesine neden olabilir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü yönetici, SOL yatırımı yaptığını açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!