Peter Brandt’tan Umutları Yeşerten Ethereum Analizi: Teyit Edildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Ethereum’da yükselişin devam edeceğini ortaya koyan bir teknik gösterge paylaştı.

Analist Peter Brandt, 2 Kasım günü sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir Ethereum grafiği paylaştı. Brandt, Ethereum’da devam eden yükselen bayrak formasyonunun 9 günlük sürecin ardından 23 Ekim tarihinde tamamlandığına dikkat çekerken bu formasyonun yükselişin devamını getirebileceğini ima etti.

Brandt, bu tabloyu klasik grafik ilkelerinin bir başka örneği olarak sunarken bayrak kırılım onayının önemli bir sinyal olabileceğine işaret etti.

Deneyimli isim paylaşımının detaylarına şu ifadelere yer verdi:

Klasik grafik ilkelerinin bir başka örneği. 9 günlük yükselen bayrak formasyonu tamamlandı ve 23 Ekim tarihinde bir kez daha teyit edilerek son onayını aldı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,1 yükselen Ethereum, yazım esnasında 1.836 dolardan işlem görüyor.

Peter Brandt’tan Umutları Yeşerten Ethereum Analizi: Teyit Edildi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt’tan Umutları Yeşerten Ethereum Analizi: Teyit Edildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!