MicroStrategy 5,3 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldı: Güncel Maliyeti ve Kar Durumu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elinde en çok Bitcoin bulunduran cüzdanlardan birine sahip olan MicroStrategy, ekim ayında bu Bitcoinlere yenilerini ekledi.

MicroStrategy 1 Kasım tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) verdiği beyanda, ekim ayı içerisinde 5,3 milyon dolar değerinde 155 BTC satın aldığını belirtti.

Şirketin 2023 3. çeyrek finansal raporuna göre ortalama 29.586 dolar maliyetle 4,69 milyar dolar değerinde 158.400 BTC’si bulunuyor. Bununla birlikte MicroStrategy 2. çeyreğin sonundan bu yana ortalama 27.531 dolar maliyetle 167,0 milyon dolar değerinde 6.067 Bitcoin satın aldı.

MicroStrategy’nin Bitcoin pozisyonu ortalama maliyetine kıyasla 889 milyon dolar karda bulunuyor. Öte yandan MicroStrategy son güncelleme ile birlikte maliyetini de bir nebze artırdı.  CoinGecko verilerine göre Bitcoin’in 35.230 dolar seviyesinde olduğu göz önüne alındığında MicroStrategy, BTC başına yaklaşık 5.600 dolar karda konumlanıyor.

MicroStrategy eylül ayının sonunda yaptığı açıklamada, yaklaşık 150 milyon dolar değerinde 5.445 BTC aldığını duyurmuştu. Bu miktar şirketin son dönemlerde yaptığı en büyük alım olarak kaydedilmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MicroStrategy 5,3 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldı: Güncel Maliyeti ve Kar Durumu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!