İsviçreli Dev Kamu Bankasından Bitcoin ve Ethereum Hizmeti İçin Ortaklık!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre’nin en büyük 5. bankası St. Galler Kantonalbank (SGKB), İsviçre merkezli kripto para bankası SEBA Bank ile ortaklık sağlayarak 2 kripto para için hizmetlerini başlattı.

Kantonalbank, müşterilerine Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için saklama ve alım-satım hizmeti sunmaya başladı. SGKB banka bu hizmeti güvenli ve sağlıklı bir şekilde sunabilmek için İsviçre merkezli kripto para bankası SEBA Bank ile anlaştı.

SGKB, müşteri talebine bağlı olarak daha fazla kripto para birimi için hizmetlerini genişletmeye açık olduğunu vurguladı. Banka tarafından yapılan açıklamada SEBA ile 2023 yılının başında bir sözleşme imzaladıkları ve kısa bir pilot programın ardından uygulamaya geçtikleri belirtildi.

St. Galler, kısmen İsviçre federal hükümetine bağlı 24 İsviçre kanton bankasından biridir. Kamusal bir banka niteliği taşıyan St.Galler, mevduat bankacılığı, kredi verme, yatırım bankacılığı ve sigortacılık gibi çeşitli finansal hizmetler sunar.

Gelişme hakkında açıklamada bulunan EBA Bank B2B ve Saklama Çözümleri Başkanı Christian Bieri, sağlanan anlaşmadan memnun olduğunu şu ifadelerle aktardı:

St.Galler Kantonalbank’ı kripto paralarla ilgili hizmetlerini genişletme konusundaki uzmanlığımızla destekleyebilmekten çok memnunuz. St.Galler Kantonalbank ve SEBA bu yılın başlarında sözleşmeyi imzaladı, kısa bir uygulama projesinin ardından SGKB artık seçilmiş bir grup müşteriye kripto para birimlerine erişim sunmaya başladı. İlk adımda Bitcoin ve Ethereum, diğer kripto para birimleri de kısa süre içinde bunu takip edecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İsviçreli Dev Kamu Bankasından Bitcoin ve Ethereum Hizmeti İçin Ortaklık!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!