Bitcoin Ödeme Şirketi İddiaları Reddetmişti: E-Postalar Sızdırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin Lightning Network ödeme şirketi Strike, hafta başı yaptığı açıklamadan geri adım atarak e-postaların sızdırılmış olabileceğini açıkladı.

Kripto para topluluğunun popüler hesaplarından ZachXBT tarafından yapılan paylaşıma göre Strike, bazı kullanıcılarını güvenlik ihlalı konusunda uyaran bir e-posta gönderdi.

Kullanıcılara gönderilen e-postada, “Strike’a kayıt olmak için kullandığınız e-posta adresi, bir üçüncü parti tarafından sızdırılmış olabilir.” bilgisi verildi.

Strike’ın bir güvenlik ihlali yaşamış olabileceği iddiaları, bu hafta başında gündeme geldi. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar, hafta sonu boyunca Strike için kullandıkları adreslere oltalama e-postası aldıklarını dile getirdiler.

Strike yönetimi konu hakkında bir açıklama yaparak bu iddiaları incelediklerini ancak güvenlik açığının Strike kaynaklı olduğuna dair bir kanıt bulamadıklarını duyurdu.

Şirket, kullanıcılara gönderdiği en güncel e-postada bu tutumunu sürdürüyor:

“Strike’ın kendisinde bir güvenlik açığı olduğuna dair bir kanıt yok. Üçüncü parti tarafından sızdırılan tek veri, e-posta adresleri oldu. Yaşananlardan sorumlu olduğunu düşündüğümüz üçüncü parti ile artık çalışmıyoruz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Ödeme Şirketi İddiaları Reddetmişti: E-Postalar Sızdırıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!