Altcoin’de Balina Hareketliliği: Satışlara Rağmen Yükseliş Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balinalardan gelen satışlara rağmen altcoin yükselişini sürdürüyor.

On-chain analitik platformu Lookonchain 1 Kasım tarihinde yaptığı paylaşımlarda, balinaların Rollbit Coin (RLB) üzerinde alım ve satım hamlelerine yer verdi.

Lookonchain, 2 günde 4 farklı balinanın toplam 4,14 milyon dolar değerinde 20,3 milyon RLB satın aldığını fark ettiklerini söyledi. Popüler balina 9x9x9 de benzer bir hamle yaparak 30 Ekim tarihinde, 2,22 milyon dolarlık RLB alımı yapmıştı.

Öte yandan bir Smart Money olarak belirtilen başarılı alım-satımlarıyla dikkat çeken bir cüzdanın işlem ücretlerinden gelir elde etmek amacıyla 1,1 milyon dolar değerinde 5 milyon RLB sattığı belirtildi.

Söz konusu cüzdan adresi, 5 Temmuz’dan 26 Eylül tarihine kadar ortalama 0,0068 dolar seviyelerinde 1,57 milyon dolarlık 23 milyon RLB satın almıştı. Cüzdanın toplam karı mevcut fiyatla 3,5 milyon doları aştı.

Rollbit Coin, %15 artışla TSİ bugün saat 06.00 sularında tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0,2322 dolara yükseldi. CoinGecko verilerine göre RLB, son 24 saatlik periyotta %10,2 yükseliş yaşayarak 0,224 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin’de Balina Hareketliliği: Satışlara Rağmen Yükseliş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!