Bitcoin Bu Yıl 2x Yaptı Ancak Isınma Belirtisi Yok: Yükseliş Hız Kesmeyecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa uzmanları Bitcoin’de (BTC) yükselişin hız kesmeden devam edebileceğine dair detaylı bir rapor paylaştı.

Blokzinciri analiz firması IntoTheBlock tarafından aktarılan verilere göre Bitcoin 2023 yılı içerisinde 2 kat artmış olmasına rağmen “aşırı ısınma” belirtisi göstermedi.

Bir kripto paranın içsel değeri ve piyasa fiyatı arasındaki farkın hesaplanmasıyla ortaya çıkan “Market Value to Realized Value” (MVRV) yöntemiyle ulaşılan verilere göre Bitcoin daha önceki tepe noktalarında %+300 seviyesindeyken halihazırda %150 puan ile daha sakin bir konumda yer aldı.

Bu doğrultuda Bitcoin özelindeki yükselişin hız kesmeden devam edebileceğini savunan IntoTheBlock cephesi sundukları raporun detaylarında şu ifadelere yer verdi:

MVRV oranı yılın en yüksek seviyelerine ulaşmasına rağmen, Bitcoin’in henüz önceki boğa piyasalarında olduğu kadar aşırı ısınmadığını gösteriyor. Tarihsel olarak Bitcoin boğa piyasaları %300+ MVRV civarında zirve yaptı, bu da mevcut %150 değerle karşılaştırıldığında, boğa piyasasının daha fazla koşacak yeri olduğunu gösteriyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin 1 Ocak tarihinde 16.700 dolar seviyelerindeyken %115 artışla 23 Ekim Pazartesi günü 36 bin dolar bandına ulaştı. Bitcoin yazım esnasında 34.410 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Bu Yıl 2x Yaptı Ancak Isınma Belirtisi Yok: Yükseliş Hız Kesmeyecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!