Cantor Fitzgeralt: SEC’den Gelecek Bitcoin ETF Onayı Fiyatta Katalizör Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finsansal hizmetler devi Cantor Fitzgeralt, spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) onayının Bitcoin için kısa vadeli bir katalizör oluşturduğunu belirtti.

Bloomberg tarafından 27 Ekim günü sunulan bir habere göre Cantor Fitzgeralt cephesinden spot Bitcoin ETF’leri hakkında önemli açıklamalar geldi. Cantor’un araştırma analistleri Josh Siegler ve Will Carlson 27 Ekim Cuma günü yayınladıkları bir notta, ABD’den gelecek spot Bitcoin ETF onayının Bitcoin fiyatı için kısa vadeli bir katalizör işlevi göreceğine yer verdi:

Bitcoin Spot ETF onayı Bitcoin’in fiyatı için en önemli kısa vadeli katalizördür.

Olası bir spot Bitcoin ETF onayının Bitcoin’in uzun vadede benimsenmesi ve meşrulaştırılması için önemli olacağını vurgulayan analistler, onayın geleceğine ilişkin beklentilerinin de giderek arttığını ifade etti.

Öte yandan analistler, SEC tarafından geçtiğimiz yıllarda reddedilen spot Bitcoin ETF başvurularının aksine BlackRock ve Fidelity gibi finans devleri tarafından yakın zamanda sunulan başvuruların kabul edilme olasılığını daha yüksek olduğunu vurguladı.

Ek olarak Grayscale GBTC fonu özelinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile süregelen davadan çıkan kısmi zaferin ETF onay sürecine pozitif yansıyacağı öne sürüldü:

Nihayetinde mahkeme, SEC’in vadeli Bitcoin ETF başvurularını onaylarken spot Bitcoin ETF başvurularını neden onaylamadığına dair net bir açıklama yapamadığını fark etti. Grayscale’e karşı uygulanan formülün yetersiz bulunması ve beraberinde yaşananlar ETF onayının önünü giderek açıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cantor Fitzgeralt: SEC’den Gelecek Bitcoin ETF Onayı Fiyatta Katalizör Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!