Kripto Para Sektöründe Sadece Birkaç Ayda 720 Milyon Dolar Kaybedildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain güvenlik firmalarından Hacken, kripto para sektöründe son birkaç ay içerisinde yüz milyonlarca dolarlık saldırı olduğunu açıkladı.

Hacken tarafından yayımlanan güvenlik raporuna göre 2023’ün üçüncü çeyreğinde toplamda 720 milyon dolar değerinde, 117 hack saldırısı gerçekleşti.

Bundan bir önceki çeyrekte 131 saldırı olmuş ancak bunların değeri yalnızca 327 milyon dolar olarak hesaplanmıştı.

Bu saldırılarda en çok zararı verenler, tokenlara erişim yetkisini ele geçiren hackerlar oldu. Rapora göre bunlar “sadece 8 olayda, 449 milyon dolarlık zarara yol açtı.”

Buna karşın, rug-pull olayları sadece 49,8 milyon dolarlık zarara yol açtı ancak rapora göre bunlar, en yaygın görülen saldırı türü oldu. Hacken raporuna göre bunlar, “önlemesi en basit dolandırıcılık türlerinden biri” arasında yer alıyor.

Rapora göre düzenlenen 78 rug-pull saldırısından 12 tanesi, blockchain denetim firmaları tarafından denetlenmişti. Ancak insanların, bu denetim raporlarını ve dolayısıyla projenin eksikliklerini göz ardı ettiği belirtiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Sektöründe Sadece Birkaç Ayda 720 Milyon Dolar Kaybedildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!