Hi Mastercard Kullanıcıları, Artık Bu Altcoin ile de Alışveriş Yapabilecekler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hi’nin Mastercard kartının kullanıcıları, Avrupa Ekonomik Alanı’ndaki piyasalarda Sandbox’un SAND tokenını kullanabilecekler.

Hi tarafından yapılan açıklamaya göre kart kullanıcıları, 90 milyondan fazla noktada SAND ile alışveriş yapabilecekler. Kullanıcılar bunun yanında Bitcoin, Ethereum ve USDT de kullanabiliyorlar.

En büyük metaverse platformlarından birisi olan Sandbox, yatırım devi Animoca Brands’e bağlı. Animoca Brands, bir kripto para ödeme uygulaması olan hi’ye temmuz ayında 30 milyon dolar yatırım yaptı.

Duyurusu 2022’de yapılan hi kartları, NFT’lerle birlikte özelleştirilebiliyor. NFT ile özelleştirilmiş kartlar, hi’nin kurucularından Sean Rach’a göre “uzun bir ürün tasarım ve geliştirme sürecinin” ardından yakın zamanda dağıtılmaya başladı.

Mastercard, kripto para sektöründe Baanx, Credencial Payments, Episode 6, Immersve, Monavate, Moorwand, PayCaddy, Paymentology, Pomelo, Swap ve Unlimit gibi birçok ödeme şirketiyle birlikte çalışıyor.

Mastercard ve Visa, birkaç ay önce kripto para borsası Binance ile olan ortaklıklarını bitirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hi Mastercard Kullanıcıları, Artık Bu Altcoin ile de Alışveriş Yapabilecekler
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!