FTX’ten 2 Altcoin Satışı Daha: 5 Kripto Para da Borsalara Aktarıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX, altcoin satışlarına ve borsalara transferlere hız kesmeden devam ediyor.

Kripto para piyasasında yaşanan yükselişleri fırsat bilen FTX, altcoin satışlarında vites artırdı. FTX, dün Binance’de Render (RNDR) ve Compund (COMP) satmasının ve borsalara Solana (SOL) ve Ethereum (ETH) göndermesinin ardından işlemlerini sürdürdü.

On-chain analiz hesabı Lookonochain Twitter’dan paylaştığı gönderilerde FTX’in satış ve transfer hamlelerine yer verdi. Yapılan paylaşıma göre FTX, 2,67 milyon dolar değerinde 253 bin Chainlink (LINK) ve 1,34 milyon dolar değerinde 1,59 milyon Adventure Gold (AGLD) satışı gerçekleştirdi.

Öte yandan FTX ve kardeş şirketi Alameda Research’e ait hesaplardan kısa süre önce Coinbase ve Binance’e altcoin aktarıldı. Söz konusu cüzdan adresleri 2 milyon dolar değerinde 488 bin Uniswap (UNI), 1,98 milyon dolar değerinde 1 milyon Lido DAO (LDO), 2,52 milyon dolar değerinde 1,096 milyon dYdX (DYDX) ve 703 bin dolar değerinde 1,16 milyon SushiSwap’yi (SUSHI) borsalara taşıdı.

Öte yandan bir diğer on-chain analiz platformu Arkham Intelligence verilerine göre FTX, Polygon (MATIC) transferi de yaptı. 1,8 milyon dolar değerinde MATIC, Coinbase’e aktarıldı.

FTX, kısa süre içerisinde toplamda 59 milyon dolarlık kripto para transferi gerçekleştirirken söz konusu 8 cüzdanda 619 milyon dolarlık kripto para bulunuyor. Bu cüzdanlarda yer alan yüklü kripto paralar ise şu şekilde yer aldı:

99 milyon dolarlık Ethereum
91 milyon dolarlık FTT (FTT)
44 milyon dolarlık Worldcoin (WLD)
33 milyon dolarlık MATIC
23 milyon dolarlık Bitcoin (BTC)
17 milyon dolarlık RNDR
16 milyon dolarlık Boba Network (BOBA)
15 milyon dolarlık Toncoin (TON)
13 milyon dolarlık LEO Token (LEO)
12 milyon dolarlık Gate (GT)

Geçtiğimiz eylül ayının başında ABD Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi FTX’in yatırımcılarına geri ödeme yapabilmesi için elindeki kripto paraları satmasına ve stake etmesine izin vermişti.

CoinGecko verilerine göre transferler ile birlikte gözle görülür büyük bir düşüş yaşanmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’ten 2 Altcoin Satışı Daha: 5 Kripto Para da Borsalara Aktarıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!