Coinbase Açıkladı: ABD’li Gençler Kripto Paralara Neden Yatırım Yapıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase tarafından paylaşılan rapora göre ABD’deki gençler, yeni ekonomik fırsatlar ararken kripto paralara yöneliyorlar.

Coinbase’in paylaştığı rapora göre ABD’deki gençlerin %38’i, geleneksel finansta bulamayacağı fırsatları kripto para ve blockchain alanında bulabileceğini, finansın geleceğinin de kripto paralarda yattığını düşünüyor.

Genç nüfus, ülkedeki finans sisteminden memnun değil ve Amerikan Rüyası’na inancını yitirmiş durumda. Coinbase’e göre gençler, “Amerikan Rüyası’nı güncelleyecek” bir sistem kurmak istiyorlar.

Birden fazla gelir kaynağı elde etmek isteyen vatandaşların yöneldiği araçlar arasında kripto paralar yer alıyor. Kripto paralar zenginleşmek, portföy çeşitlendirmek, dünya genelinde para transferi yapmak için kullanılıyor.

Verilere göre insanların %38’i kripto paralardan para kazanmak için yatırım yapıyor. %22’lik kesim onları portföy çeşitlendirmek için kullanırken %15’lik kesim, “çok geç olmadan” piyasaya dahil olmak için yatırım yapıyor.

Günümüzde ABD’de 52 milyon kripto para sahibi olduğu kabul ediliyor. Coinbase raporuna göre sektörün gelişebilmesi için regülasyonların doğru şekilde yapılması gerekiyor:

“Finans sisteminin güncellenebilmesi, özellikle genç nesiller için Amerikan Rüyası’nın güncellenebilmesi için Amerikan kripto endüstrisinin ve kripto sahiplerinin belli sınırlar içerisinde hareket etmesini sağlayacak adil kurallar belirlemek, kilit önem taşıyor.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Coinbase Açıkladı: ABD’li Gençler Kripto Paralara Neden Yatırım Yapıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!