Mastercard kripto ödeme şirketiyle ortaklığa gitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel ödeme devi Mastercard kripto ödeme platformu MoonPay’le ortaklığa gitti  ile yeni bir ortaklık kurarak kripto dünyasının avantajlarını keşfetmeye devam ediyor.

MoonPay, 25 Ekim’de Mastercard ile Web3 araçlarının kullanımını ve Mastercard’ın tüketicileriyle bağlantı kurmanın yeni yollarını keşfetmek adına ortaklık kurduğunu duyurdu.

MoonPay Enterprise Başkanı Keith Grossman ve Mastercard’ın pazarlama ve iletişimden sorumlu başkanı Raja Rajamannar, Las Vegas’taki Money20/20 etkinliğinde iş birliğini hakkında detaylar paylaştı.

MoonPay’in Mastercard ile ortaklık duyurusu. Kaynak: X (Twitter)

Grossman, LinkedIn’de yayımladığı yazıda şunları söyledi:

Mastercard, MoonPay’in ETHPass ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm Web3 portföyünden yararlanacak ve deneyimsel girişimleri için strateji, yaratıcı ve front-end geliştirme çalışmaları için ajansımız Otherlife ile yakın bir şekilde çalışacak.

Yeni Web3 deneyimlerinin yanı sıra MoonPay, Web3 endüstrisinde uyum ve güveni artırmak için Mastercard ürün ve çözümlerini entegre etmek için de çalışacak. MoonPay özellikle Mastercard’ın “Click to Pay”, Mastercard Send ve Mastercard Crypto Credentials gibi araçlarını ödeme çözümlerine dahil etmek istiyor. Mastercard’ın Web3 pazarlama sorumlusu Adam Polansky, Grossman’ın gönderisine şu yorumu yaptı:

Ortaklık için minnettarız ve ileride olacak gelişmeler için daha da heyecanlıyız. Tüm ekibe tebrikler.

Mastercard’ın ortaklık yöneticisi Elizabeth Taylor da “Bu ortaklık ve bizi bekleyenler konusunda heyecanlıyız” diyor. Mastercard bu haberin yazıldığı sırada henüz resmi bir açıklama yapmamıştı. Şirket, Cointelegraph’ın yorum talebine de henüz yanıt vermedi.

Mastercard, son yıllarda blokzincir ve kripto endüstrisini aktif olarak araştırıyor. Mastercard 2022 yılında bankaların Paxos ile iş birliği içinde müşterilerine kripto trade’i sunmasına olanak tanıyan yeni bir program başlatmıştı. Mastercard ayrıca Coinbase ve MoonPay ile iş birliği yaparak ödemelerini Web3 ve NFT’lere taşımıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mastercard kripto ödeme şirketiyle ortaklığa gitti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!