‘Bitcoin’de dip yaşandı ancak daha çok kelle gidecek’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin gelecek yılın sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşabilir ancak deneyimli trader ve analist Peter Brandt, kripto yatırımcılarını bu sırada yaşanabilecek bir “kelle avına” karşı hazırlanmaları konusunda uyardı.

Brandt, 26 Ekim tarihli bir X (eski adıyla Twitter) gönderisinde 660.000 takipçisine, Bitcoin’in Kasım 2022 tarihinde dibe vurduğunu ve kripto paranın 2024’ün üçüncü çeyreği itibarıyla yeni zirvelere ulaşma yolunda olduğunu söyledi. 

Anyone who declares they know the future path of any market is a fool. Markets will ALWAYS surprise.

Yet, with this disclaimer, I believe:
1. The $BTC bottom is in
2. New ATHs not coming until Q3 2024
3. Chop fest in the meanwhile

I’ve used this blueprint for approx 2 years pic.twitter.com/hVt0zbTOsm

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) October 25, 2023

Brandt geleceğin hiçbir zaman kesin olmadığını ve piyasaların “her zaman” sürpriz yapabileceğini de söyleyerek bir sorumluluk reddi beyanıyla biraz da ihtiyatlı davrandı. 

Bir X kullanıcısı Brandt’a, Chainlink’in projesi LINK hakkındaki düşüncelerini sorduğunda Brandt lafını esirgemedi:

Bitcoin’e sağdığım ve taklitçilerin dikkatimi dağıtmasına izin vermiyorum.

1975’ten bu yana trader’lıkla uğraşan Brandt, söz konusu planı yaklaşık iki yıldır kullandığını açıkladı. Brandt daha sonra paylaştığı bir gönderide ise Bitcoin fiyat hareketini analiz etmek için en sevdiği grafiğin haftalık Renko grafiği olduğunu ekledi. Grafiğin birçok “sahte hareketi” ortadan kaldırdığını ve son beş yılda yalnızca beş yanlışa neden olduğunu da vurgulamayı ihmal etmedi.

Bitcoin chart I most trust $BTC is the weekly Renko graph. Very few fake out moves – by my count, only 5 miscues in the past five years. The most recent signal was a buy at 22,000. I allocate a portion of my Bitcoin investing to this chart
What would be your ONE “go-to” chart? pic.twitter.com/u0sxoSHgT5

— Peter Brandt (@PeterLBrandt) October 25, 2023

Aylarca süren yatay fiyat hareketinden sonra Bitcoin yakın zamanda önemli bir yükseliş ivmesi elde etti. Pek çok kişi bu ivmenin, Bitcoin ETF onayına bir adım daha yaklaşılmasıyla yatırımcıların piyasayı daha yakından izlemeye başlamasından dolayı yaşandığını söylüyor. 

Blackrock iShares Bitcoin ETF’i

23 Ekim tarihinde Bitcoin fiyatı, yatırımcıların Blackrock iShares Bitcoin ETF’i IBTC’nin DTCC web sitesinde listelendiğine dair haberler karşısında çılgına dönmesiyle kısa süreliğine 35.000 doların üzerine çıktı ve son bir yıl içindeki en büyük günlük yükseliş yaşandı.

Spot Bitcoin ETF onayı hiçbir şekilde garanti olmasa da önde gelen Bloomberg ETF analistleri James Seyffart ve Eric Balchunas, 10 Ocak 2024 tarihine kadar onay alma şansının yüzde 90 olacağını ve bu olasılığın arttığını söyledi.

I’ve gotten a lot of questions regarding my current view on Spot #Bitcoin ETFs over the last couple weeks. This is the first section of the note I put out yesterday with @EricBalchunas.

TLDR: Our view hasn’t changed much https://t.co/dRAm5IsdQf pic.twitter.com/Htsi3n2XxV

— James Seyffart (@JSeyff) October 13, 2023

Küresel danışmanlık firması Ernst & Young’ın üst düzey yöneticilerinden Paul Brody de Bitcoin’e yönelik büyük bir kurumsal ilginin olduğunu ve alım için tetikleyici olarak Bitcoin ETF onayının beklendiğini söyledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
‘Bitcoin’de dip yaşandı ancak daha çok kelle gidecek’
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!