Büyük Altcoinin Varisi, Ethereum Ağında Hayata Geçirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polygon Labs, projenin bir sonraki aşamasını temsil eden kripto para için Ethereum blockchainindeki akıllı sözleşmeleri açtı.

Polygon 2.0 güncellemesine hazırlanan ekip, bu ayın başında testnette deneme yaptıktan sonra POL token için gerekli sözleşmeleri ana ağda da hayata geçirdi.

POL tokenın nasıl yapılanacağı ile ilgili tasarılar geçtiğimiz ay kabul edildi. MATIC’in devamı niteliğinde olan POL token, Polygon 2.0 güncellemesinin mimarisine uygun şekilde geliştirildi.

Polygon Labs tarafından yapılan açıklamadan bir kısım şu şekilde:

“Yeni nesil, hiperüretken bir token olan POL, POL sahiplerinin birden fazla zincirde işlem onaylamasını ve her bir zincirde farklı bir rol üstlenmesini sağlayan bir staking protokolü aracılığıyla sıfır bilgiye dayalı Layer 2 zincirlerinden oluşan geniş bir ekosisteme güç verecek.”

Polygon’un kurucuları ve geliştiricileri, POL tokenın Polygon tabanlı tüm ağlarda işlev görebilmesini ve Polygon 2.0 ekosisteminin ana tokenı olmasını istiyor.

POL token her ne kadar ana ağa çıkarılmışsa da MATIC’den POL’e hemen geçiş yapılmayacak. Gerekli onaylar alındıktan sonra geçişin basit bir teknik işlemle sağlanması bekleniyor.

 

 

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Büyük Altcoinin Varisi, Ethereum Ağında Hayata Geçirildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!