Korkutan iddialara Coinbase’den cevap geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto borsası Coinbase, Bitcoin çekme işlemlerine haftada 5.000 dolar limit koyduğu yönündeki söylentileri yalanladı. BTC fiyatı, bir kullanıcının bu iddiayı içeren paylaşımının ardından geri çekildi.

24 Ekim’de X’teki (Twitter) bir kullanıcı, Coinbase’den BTC çekme işlemlerini haftada maksimum 5.000 dolar ile sınırlayan bir yaptırıma uğradığını iddia etti.

Bu kullanıcının gönderisi, 420’den fazla retweet, yaklaşık 2.000 beğeni ile 250.000’den fazla görüntüleme aldı. Gönderi aynı zamanda kripto araştırmacısı Chris Blec’in de dikkatini çekti ve Blec, bu iddiayı doğrulayabilecek birinin olup olmadığını araştırmaya koyuldu.

. @Coinbase is limiting bitcoin withdrawls. I just tried to send BTC from Coinbase to my cold wallet, and encountered a NEW $5k/wk withdrawl limit policy (implemented 10/13). I’ve been a Coinbase customer for 10 years. GET YOUR BITCOIN OFF EXCHANGES!!!!

— Colin Brown (@thecolinbrown) October 23, 2023

Coinbase’den bir sözcü Cointelegraph’a bu iddiaların “yanlış” olduğunu ve Coinbase nakit bakiyelerine satış yaparken para çekme işlemlerini sınırlayan böyle bir politikanın mevcut olmadığını açıkladı ve şunları söyledi:

Para çekmek için kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olacaktır.

Withdrawing from Coinbase will be dependent on the payment method you are using to withdraw,

Coinbase, kullanıcıların Coinbase’in hesap limitleri ve para çekme işlemlerine ilişkin resmi politikasını incelemelerini önerdi. Coinbase hakkında çıkan para çekme limitlerine ilişkin söylentiler, Coinbase’in alım satım işlemlerinde zorluk yaşamasıyla aynı zamana denk geliyor.

Borsadan yapılan resmi duyuruya göre Coinbase, 23 Ekim günü para çekme işlem yapılırken zorluk yaşandığını açıkladı. Coinbase bir saatten kısa bir sürede sorunun giderildiğini ve teknik ekibin süregelen sorunlar için trade faaliyetlerini takip ettiğini belirten bir güncelleme yaptı.

Coinbase 23 Ekim’de yaklaşık bir saat boyunca zorluklar yaşadı. Kaynak: Coinbase

Coinbase’de yaşanan alım satım konusundaki gecikmeler, Bitcoin fiyatının 35.000 dolara kadar yükselmesi ve piyasada yaşanan alım satım çılgınlığı arasında meydana geldi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Korkutan iddialara Coinbase’den cevap geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!