Bitcoin’den Sonra Yükseliş Sırası Ethereum’da Mı? Balinalar 42 Bin ETH Alım Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) balinaları son günlerde on milyonlarca dolarlık alım yaparak dikkatleri üzerlerine topladı.

Ethereum balinaları özellikle son 3 günde ciddi alımlar yaptı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sunulan verilere göre bu 3 günlük süre zarfında 6 farklı balina 71 milyon dolar değerinde 42.391 ETH topladı.

Bu 6 cüzdan arasında en dikkat çekeni tek bir balinanın on milyonlarca dolarlık işlemi oldu. Söz konusu balina 1.647 dolar seviyesinden 34,5 milyon dolar değerinde 20.590 ETH aldı. Bunun 17.000 ETH‘lik kısmını merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch (1INCH) aracılığıyla gerçekleştirdi. Ayrıca Binance’den 3.590 ETH satın alarak özel cüzdanına çekti.

0xb82b isimli bir başka balina cüzdanı ise Compound (COMP) ve Aave (AAVE) aracılığıyla Ethereum için long (uzun) pozisyon aldı. Balina, Binance aracılığıyla toplam 10.262 ETH çekip Compound ve Aave üzerindeki long işlemini tamamladı. Daha sonra 11,25 milyon USD Coin (USDC) borç alıp Binance’e yatırdı.

“Degentradinglsd3.eth” isimli bir başka balina ise 23 Ekim günü Binance’den 3,35 milyon dolar değerinde 2.000 ETH çekti.

Yeni açılmış 3 farklı balina cüzdanının Ethereum almak için uğradığı yer yine Binance oldu. Bu 3 cüzdan Binance’den  toplamda 16 milyon dolar değerinde 9.539 ETH satın aldı.

Balinaların yaptığı bu alımlar olası bir Ethereum yükselişi öncesi hazırlık olarak yorumlandı. Özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının kısa süre sonra ABD’den onay alabileceğine yönelik artan beklenti beraberinde yükseliş umutlarını da getirdi.

Ethereum 2023 yılı içerisinde kendisinden beklenen performansı tam olarak sergileyemedi. ETH/BTC paritesi halihazırda 2023 yılının en düşük seviyesinde konumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %8 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 1.813 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’den Sonra Yükseliş Sırası Ethereum’da Mı? Balinalar 42 Bin ETH Alım Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!