Yıllar Önce Kapanmıştı: 4 Bin 800 Bitcoin Yeniden Harekete Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dark net pazar yerlerinden Abraxas ile bağlantılı olan 144 milyon dolarlık Bitcoin, uzun süre sonra harekete geçti.

ZachXBT tarafından paylaşılan blockchain verilerine göre kaynağı Abraxas’a dayanan ve uzun süredir kullanılmayan yaklaşık 4 bin 800 Bitcoin, yeniden harekete geçti.

Dolandırıcılar tarafından yönetilen ve yaklaşık sekiz sene önce kapanan Abraxas, 2011-2015 tarihleri arasında en büyük altı dark net pazarından biri sayılıyordu.

Blockchain üzerinden takip edilen 144 milyon dolarlık Bitcoinlerin bir kısmı, kripto para mixerlerine aktarıldı. Kripto para mikserleri, birçok farklı kullanıcının kripto parasını birbiriyle karıştırarak, yapılan işlemlerin kaynağını ve fonların sahibini gizliyor.

Harekete geçen Bitcoinler platformun kapandığı döneme denk geldiği için işlemi platformun “yöneticilerinin” yapmış olabileceği düşünülüyor. ZachXBT’ye göre işlemi yapan kişi(ler), bu Bitcoinleri “satmaya değil, aklamaya” çalışıyorlar.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yıllar Önce Kapanmıştı: 4 Bin 800 Bitcoin Yeniden Harekete Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!