Beceriksiz Trader Ethereumları Binance’e Aktardı: Satarsa 5 Milyon Dolar Zarar!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beceriksiz bir trader, 2022’de aldığı 13,84 milyon dolarlık Ethereum’u (ETH) Binance’e aktardı ve 5,24 milyon dolar zarar etti. 

On-chain analiz hesabı Lookonchain 21 Ekim tarihinde Twitter üzerinden yayınladığı gönderide, “Aptal Para” olarak adlandırdığı bir yatırımcının garip zararla sonuçlanan hamlelerine yer verdi.

Söz konusu cüzdan adresi, daha fazla para kaybetmemek amacıyla Binance’e 6,85 milyon dolar değerinde 4.274 Ethereum (ETH) yatırdı. Cüzdan, 2022 yılında adet başı 2.830 dolar maliyetle 13,84 milyon dolar değerine 4.892 ETH satın almıştı.

Binance’e yapılan son işlem ile birlikte cüzdan adresi satış yaparsa 5,24 milyon dolar zarar etmiş olacak.

Beceriksiz trader ayrıca Lido Staked Ethereum’un (stETH) normalde bir Ethereum’a eşit olması gerekirken geçtiğimiz dönemde aralarında yaşanan dengesizlikte panik yaptı ve para kaybetti. Trader, 3.705 stETH’yi 3.536 ETH ile değiştirerek elindeki 169 ETH’den oldu.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, son 24 saatte %0,9 düşüşle yazım esnasında 1.605 dolardan işlem görüyor.

Beceriksiz Trader Ethereumları Binance’e Aktardı: Satarsa 5 Milyon Dolar Zarar! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beceriksiz Trader Ethereumları Binance’e Aktardı: Satarsa 5 Milyon Dolar Zarar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!