Binance, Avrupa’daki Visa kart hizmetini sonlandırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto borsasının duyurusuna göre , Binance Visa kart hizmetleri Avrupa Ekonomik Alanı’nda (EEA) 20 Aralık’ta sonlandırılacak. Yapılan bu değişikliklerden Binance hesapları etkilenmeyecek. 

Binance tarafından müşterilere gönderilen e-postaya göre, Binance kartının ortak kuruluşu Contis Financial Services, kart vermeyi sonlandıracak. Contis Financial, Avrupa’nın 30 ülkesinde hizmet veren Litvanya merkezli bir elektronik para kurumudur.

Binance Visa kartı, kullanıcıların Binance hesaplarındaki kripto para birimlerini bir offramp aracılığıyla fiat paraya dönüştürerek harcama yapmasına olanak sağlıyor. 

And here goes the #Binance Visa Debit Card!

First Paysafe providing EUR on/offboarding, now Contis providing the debit card, what’s next? pic.twitter.com/e7EF7G7CVN

— Michael ⚡️S⚡️ (@M_affirmed) October 20, 2023

İlk kez Eylül 2020’de EEA’da tanıtılan Binance Visa kartının, Rusya’da ve ABD’de de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Binance sözcüsü, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Binance kullanıcıları, kripto paraları ile günlük ödemeler yapmak için Binance Visa kartını kullanmaktan memnun. Yaptığımız değişikliklerden yalnızca %1’lik kısım etkileniyor.

Binance, regülatörlerin baskısının ardından çeşitli sıkıntılar yaşamayı sürdürüyor. Daha önce de ödeme işlemcisi Paysafe, borsa ile olan ortaklığını sonlandırdığını açıklamıştı. 

Related: Visa taps into Solana to widen USDC payment capability

Binance US, geçtiğimiz haziran ayında ABD doları mevduatlarını askıya aldı. Önümüzdeki dönemde para çekme işlemlerinin de askıya alınabileceğini söyledi.

Mastercard, eylül ayında Arjantin, Brezilya, Kolombiya ve Bahreyn’de Binance ile ortaklığını sonlandırdı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Avrupa’daki Visa kart hizmetini sonlandırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!