Kurumsallar ve Balinaların Radarında Bu Altcoin Var: 17 Milyon Dolarlık Alım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Kurumsal şirketler ve balinalar, birkaç ay öncesinin en popüler altcoin’ine odaklanarak Binance ve OKX’den toplamda 17,5 milyon dolarlık alım yaptı.

On-chain analiz hesabı Lookonchain 19 Ekim tarihinde yaptığı paylaşımda, piyasa yapıcı GSR Capital, Hong Kong merkezli dijital varlık platformu Amber Group ve bireysel bir balinanın Worldcoin’de (WLD) yaptığı işlemlere yer verdi.

Yeni açılmış bir balina cüzdanının kısa süre içerisinde OKX ve Binance’den 6 milyon dolar değerinde 4,12 milyon WLD aldığı belirtilirken kurumsal şirketlerin alımları da dikkat çekti.

GSR Capital, 29 Ağustos’tan bu yana düzenli olarak 10,8 milyon dolar değerinde 7,4 milyon WLD topladı. Amber Group ise 87 gün sonra söz konusu altcoin özelinde ilk hamlesini yaparak OKX’den 730 bin dolar değerinde 500 bin WLD aldı.

ChatGPT’nin kurucusu Sam Altman’ın Worldcoin projesi, ilk çıktığı dönemde büyük ilgi çekmiş daha sonra birçok ülke tarafından araştırılmaya başlanmış ve eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak aradan süre geçmesi ile birlikte popülaritesi ve altcoin’e yönelik tepkiler bir miktar söndü.

CoinGecko verilerine göre WLD, son 24 saatte %1,7 düşüşle 1,48 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsallar ve Balinaların Radarında Bu Altcoin Var: 17 Milyon Dolarlık Alım!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!