Popüler Meme Coin’de Perde Aralandı: Gizemli Paylaşım Beklentileri Karşılamadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme coin FLOKI’nin (FLOKI) merakla beklenen duyurusu beklentileri karşılamadı. 

FLOKI 12 Ekim Perşembe günü sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, 17 Ekim tarihinde önemli bir gelişme paylaşacağını ima etmişti. Merakla beklenen duyuru nihayet geldi ancak beklentileri karşılamadı. Ekip tarafından yapılan açıklamada, “FlokiFi Locker” adı verilen protokolün güncellenmiş versiyonun 14 EVM uyumlu bir şekilde mainnet’e (ana ağ) geçtiği duyuruldu.

FlokiFi Locker’a halihazırda desteklediği 12 blokzincirine ek olarak 2 yeni ağın eklendiği duyurulurken bu iki yeni ağın Base ve opBNB olduğu belirtildi.

Yeni gelen güncellemelerle birlikte kullanıcılar FlokiFi Locker için bir affiliate program linki oluşturarak LP (Liqudity Pool) işlemlerinden %25 işlem ücreti tasarrufu sağlayabilecek. Bununla birlikte bir önceki sürümde yer alan Tether (USDT) kitleme şartı ortadan kalktığı için kullanıcılar herhangi bir stablecoin kilitlemeye gerek duymadan işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Kullanıcılar ayrıca LP tokenlarını, ERC-1155 tokenlarını ve NFT’lerini direkt olarak FlokiFi Locker aracılığıyla yakabilecekler.

Ek olarak FlokiFi Locker kullanıcıları LP kilitlerinin süresi bitmeden, kilitli sürelerini istedikleri şekilde uzatabilecekler. Ekibe göre bu özellikler FlokiFi Locker’ın benimsemesini artırırken daha fazla işlemin yapılmasının önünü açacak:

FlokiFi Locker’ın yükseltilmiş sürümü, protokolün benimsenmesini hızlandıracak ve FLOKI tokenına olan talebi ve kullanımını artıracak birçok yeni ve heyecan verici özellikle birlikte geliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Meme Coin’de Perde Aralandı: Gizemli Paylaşım Beklentileri Karşılamadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!