Bitcoin SV (BSV) Diğer Altcoinleri Geride Bırakıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in 28.500 dolara çıkmasıyla birlikte türev coin’lerde volatilite arttı ve özellikle Bitcoin SV’nin (BSV) yükselişi dikkat çekti. Son iki gün içinde yüzde 20 artan Bitcoin SV, diğer altcoin’leri geride bırakarak önemli bir fark yarattı. CoinMarketCap tarafından yayınlanan “En Çok Yükselenler” listesinde ise son 24 saatte yüzde 5,09’luk bir artışla ikinci sırada yer aldı.

Bitcoin SV’nin fiyat hareketleri, kripto yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle Bitcoin’in sert yükselişlerinde öne çıkan BSV, son günlerde önemli bir artış kaydetti. 33,73 dolardan 40,45 dolara yükselen BSV, toplamda yüzde 20’lik bir artış elde etti. Şu anda 39,38 dolardan işlem gören BSV’nin 41,30 doları aşması halinde ise 43,45 dolara doğru ilerleyebilir.

Ekran Resmi 2023 10 18 10.15.41

BTC’nin Düşüşü BSV Fiyatını Etkileyebilir

Bitcoin’in sert düşüşleri, FUD haberlerinin yayılması veya İsrail-Filistin savaşının daha büyük bir boyuta ulaşması gibi faktörler doğal olarak BSV’nin fiyatını aşağı çekebilir. Bu gibi senaryolarda geri çekilmelerin beklenebileceği seviyeler ise sırasıyla 38,62 – 37,72 – 35,99 – 33,50 – 31,39 dolar olarak gözlemlenmektedir.

Bitcoin SV (BSV), son günlerdeki hızlı yükselişiyle kripto dünyasında büyük bir dikkat çekiyor. Diğer altcoin’leri geride bırakarak önemli bir fark yaratan BSV, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Ancak, piyasadaki genel koşulların ve diğer faktörlerin BSV’nin fiyatını etkileyebileceğini unutmamak önemlidir. Yatırımcılar, riskleri göz önünde bulundurarak kripto yatırımlarını değerlendirmelidir.

Ekran Resmi 2023 10 18 10.41.04

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin SV (BSV) Diğer Altcoinleri Geride Bırakıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!