Genesis SEC’in “Terra” Engeline Takıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Genesis, iflas eden Terra’ya kredi verdiği gerekçesiyle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından radarına takıldı. SEC, Terraform Labs’a karşı açılan dava ile bağlantılı olan belgelerin teslimi için Genesis’ten adım bekliyor, ancak henüz herhangi bir gelişme sağlanmadığı görülüyor.

New York’taki bir yargıç, SEC’in Terra’nın iflas etmesiyle ilgili davayı denetlerken, Genesis’in dijital varlık kredisi sağladığı gerekçesiyle SEC’e belirli belgeleri teslim etmemesi üzerine mahkeme celbine uymasını emretti.

Genesis Sec’in “Terra” Engeline Takıldı!

SEC, 12 Eylül tarihinde Genesis ve kardeş kuruluşlarına mahkeme celbini tebliğ ederek 9 Ekim’e kadar yanıt vermelerini istemiş olmasına rağmen, henüz herhangi bir belge teslim edilmediği ortaya çıktı. Genesis’in belge teslimi için son tarihi ise 18 Ekim 2023 olarak belirlendi. Mahkeme celbinin tam kapsamı belirsiz olsa da, talep edilen belgelerin de dahil olduğu belirtildi.

Öte yandan SEC, Genesis tarafından 3AC’ye aktarılan milyarlar ile Do Kwon ve Terraform Labs tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen dolandırıcılık arasındaki bağlantıyla yakından ilgileniyor. Ancak, DCG’nin sektöre yayılmış olması göz önüne alındığında, SEC’in Genesis’ten başka hangi ilgili bilgilerin gelebileceği belirsizlik taşıyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Genesis SEC’in “Terra” Engeline Takıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!