200 Milyon Oyunculu Roblox XRP ile Ödeme Almaya Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün yapılan açıklamaya göre Xsolla ve BitPay, oyun içi alışverişlerde Ripple’ın kripto parası XRP’yi kabul etmeye başladı.

BitPay tarafından bugün duyurulan habere göre ayda 200 milyondan fazla aktif oyuncusu bulunan Roblox, kabul ettiği ödeme metotları arasına XRP’yi de ekledi.

Roblox’taki oyun içi ödemeleri yöneten Xsolla, artık XRP’yi de bir ödeme seçeneği olarak kabul ediyor. Kripto para cüzdanlarıyla kolay bir şekilde bağlantı kurulabilmesi için BitPay ile çalışılacak. BitPay tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Xsolla, artık SMITE ve Roblox gibi oyunları için BitPay ile birlikte XRP’yi de ödeme yöntemi olarak kabul ediyor. Favori kripto paranızı bu oyunları almak ve oynamak için kullanabilirsiniz.”

Windows, macOS, Android, iOS gibi platformlarda kullanılabilen Roblox’un ayda 200 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Roblox oyuncuları, yılın ilk çeyreğinde oyun içi harcamalara 773 milyon dolar harcadı.

Xsolla ve BitPay arasındaki ortaklık, platform 2014 yılında Bitcoin kabul etmeye başladığında kuruldu. BitPay ve Xsolla, Eylül 2023’te tüccar ve tüketiciler için PayPal’ın stablecoin’i PayPal USD (PYUSD) hizmeti vermeye başladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
200 Milyon Oyunculu Roblox XRP ile Ödeme Almaya Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!