DeFi Altcoin’i İçin Fiyattaki Yükseliş Sürüyor: Neredeyse %100 Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolünün Liquity’nin yerel token’ı LQTY, bir ayda Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) çok daha iyi bir performans sergiledi. 

Bitcoin ve kripto paraların nispeten hareketsiz geçtiği son 30 günlük periyotta DeFi lending (borçlanma) protokolü Liquity’nin yerel token’ı LQTY %72’lik yükseliş yaşadı. Ethereum teminatı karşılığı yerel stablecoin’i LUSD’u borç olarak veren protokol, Bitcoin’deki %2’lik artışın çok üzerinde bir performans sergiledi.

Platform tarafından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz ay büyük bir faaliyet hareketliliği görüldü. Bu durumun fiyat yükselişinde büyük bir etkisi olduğu düşünülüyor. Liquity, geçtiğimiz ay boyunca platformda staking özelliğini kullanan yatırımcılara 625 bin dolarlık ödeme yaptı.

100 milyon arzı bulunan LQTY’nin %93’lük kısmı piyasada bulunuyor. Kripto paranın ayrıca piyasa değeri ise 135 milyon dolar seviyelerinde konumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre LQTY fiyatı, bir ayda 0,786 dolardan %92 artışla 1,51 dolara kadar yükseldi. Ancak Bitcoin’de yaşanan geri çekilme ile birlikte LQTY fiyatı da bir miktar düşüş gösterdi. LQTY, yazım esnasında 1,35 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Altcoin’i İçin Fiyattaki Yükseliş Sürüyor: Neredeyse %100 Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!