Coinbase ve OKX’den Yeni Altcoin’e Listeleme: Fiyat İlk Günden 14x Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase ve popüler kripto para borsası OKX yeni piyasaya sürülen bir altcoin’i listeledi.

Coinbase Assets tarafından 11 Ekim tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, ekibi geleneksel oyun stüdyolarından gelen ve yeni piyasaya sürülen Big Time’ı (BIGTIME) listeleyeceğini duyurdu.

Duyuruda, Ethereum ağı (ERC-20) ile borsaya varlık transferleri yapılabileceği ve ve farklı ağlardan gerçekleştirilecek transfer işlemleri için kullanıcıların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Coinbase, BIGTIME’ın likidite koşullarının sağlanması durumunda gün içerisinde alım-satıma açılacağını belirtmişti. Ardından birkaç saat sonra listeleme işlemi gerçekleşti. Borsada, BIGTIME-USD işlem çiftinde aşamalı olarak işlemler başladı.

Öte yandan OKX ise 11 Ekim tarihinde BIGTIME’ı BIGTIME/USDT işlem çiftiyle listeledi. OKX’den alınan verilere göre BIGTIME, açılış fiyatından sürekli olarak yükselerek %1.369 artış yaşadı ve 0,213 dolar seviyelerine ulaştı.

CoinGecko verilerine göre BIGTIME, yazım esnasında 0,2005 dolardan işlem görüyor

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase ve OKX’den Yeni Altcoin’e Listeleme: Fiyat İlk Günden 14x Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!