Binance’den Yeni Yatırım: Bir Kripto Para Projesinin Daha Elinden Tuttu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borası Binance’in yatırım kolu Binance Labs, katman-1 (L1) blockchain projesi Initia’ya yatırım yaptı.

Binance Labs, Initia’nın tohum yatırımcısı oldu. Initia’nın gizli moddan çıkmasıyla birlikte fark edilen yatırımın miktarına dair bir detay paylaşılmadı. Yapılan duyuruda, Binance Labs tarafından sağlanan fonun geliştiricilere sunulacağı ve bu doğrultuda kapsamlı bir L-2 ölçeklendirme çözümleri oluşturulacağı belirtildi.

Initia projesi özünde, paylaşımlı bir blokzinciri altyapısı sunarken hem L1 hem de L2 kullanıcılarına ekonomik bir çözüm sağlamayı amaçlamaktadır.

Henüz geliştirilme aşamasında olan Initia’nın kaynak kodu MoveVM kullanılarak yazıldı. Move programlama dili aynı zamanda Aptos (APT) ve Sui’nin (SUI) kaynak kodlarında da kullanılmıştı.

Intia baş geliştiricilerinden Stan Liu konu hakkında yaptığı açıklamasında alınan bu yatırımın projenin büyümesine hız katacağını dile getirdi:

Initia’nın yüksek performanslı yapısının ve paylaşılabilir blokzinciri platformunun büyümesini hızlandırmak için Binance Labs’in erken bir yatırımcı olmasından heyecan duyuyoruz. Initia, Binance Labs ile iş birliği içinde birbirine bağlı bir uygulama ekosistemini desteklemeyi ve aynı zamanda tüm L1/2 kullanıcılarının ve operatörlerinin ekonomik çıkarlarını dengelemeyi amaçlıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Yeni Yatırım: Bir Kripto Para Projesinin Daha Elinden Tuttu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!