Halving’e Hazırlanan Bitcoin Madencisi, Bu Sefer Hiç BTC Satmadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük Bitcoin madencilerinden Hut 8 Mining, eylül ayı için üretim raporunu açıkladı.

NASDAQ’ta HUT koduyla işlem gören Hut 8 Mining, geçtiğimiz ay 111 Bitcoin üretti ve hiç BTC satışı yapmadı.

Madencilik şirketleri, Bitcoin üretebilmek için yüksek seviyelerde elektrik harcayan cihazlar kullanıyor ve bu sayede gelir elde ediyorlar. Birçok şirket, cihazların maliyetini karşılamak için bu geliri kullanıyor.

Hut 8 Mining yöneticilerinden Erin Dermer, medyaya yaptığı açıklamalarda, “Çalışmalarımızı finanse etmek için ürettiğimiz Bitcoinleri satmak zorunda olmadığımız için şanslıyız.” dedi.

Hut 8 Mining, Bitcoin madenciliğinin zorlaşması ve tesislerindeki bazı cihazlarda sorun çıkması sebebiyle yılın ikinci çeyreğinde 19,2 milyon dolar gelir elde etti. Geçen yılın aynı döneminde bu sayı 43,8 milyon dolardı.

Önümüzeki yıl Bitcoin’de gerçekleşecek halving ile madencilerin elde edeceği blok ödülleri yarı yarıya azalacak. Madencileri gelir bakımından etkilemesi beklenen bu güncellemeye karşı bazı şirketler, halving öncesinde üretimi artırmaya başladı.

Hut 8 CEO’su Jaime Leverton tarafından dün yapılan açıklamaya göre şirket, halving sonrası döneme hazırlanmak için gelir kanallarını çeşitlendirmeye ve “yüksek performanslı bilişime, hosting’e” odaklanıyor.

Derner, nisan ayında gerçekleşmesi beklenen halving ile ilgili şunları söyledi:

“Halving yapıldıktan sonra verimlilik çok önemli hale gelecek, madencilik zorlaşacak, blok ödülleri yarı yarıya düşecek ve biz bazı madencilerin bu süreçte zorlanacağına inanıyoruz. Hut 8 olarak Bitcoin’in zaman içerisinde değer kazanacağına inanıyoruz ve uzun süredir Bitcoin HODL’cısıyız.”

Halving’e Hazırlanan Bitcoin Madencisi, Bu Sefer Hiç BTC Satmadı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Halving’e Hazırlanan Bitcoin Madencisi, Bu Sefer Hiç BTC Satmadı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!