Futbolun Yıldızı Gelecekteki Koleksiyonlarından Bahsetti – NFXHaber.com

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol efsanesi Cristiano Ronaldo, futbol hakkında çeşitli soruların yanıtını vermek için yapılan bir yalan makinesi testine tabi tutuldu ve gelecekte daha fazla NFT koleksiyonu yayınlama planları hakkında konuştu. Videoda, Ronaldo futbol sorularına cevap verirken yalan makinesi testine tabi tutuldu ve gelecekte daha fazla NFT koleksiyonu yayınlama planlarını onayladı. Ronaldo, Binance ile işbirliği yaparak NFT kampanyalarıyla Web3’ü futbol hayranlarına tanıtmayı amaçlıyor.

Gelecekte yeni NFT koleksiyonları olacak. Yalan makinesi testi videosu, futbol yıldızının Binance ile iş birliği yaparak ikinci NFT koleksiyonunu piyasaya sürdüğü sırada çekildi. Bu koleksiyon, sporcu tarafından Temmuz ayında piyasaya sürülerek en çok gol atan oyuncu olarak rekor kırılmasını kutlamayı amaçlamaktadır.

Ronaldo’nun futbolla ilgili evet-hayır sorularını yanıtladığı bir video paylaşıldı. Videoda Ronaldo’nun yalan makinesi testine girdiği görüldü. Futbolseverler, Ronaldo’nun “Portekiz Dünya Kupasını kazanacak mı?” ve “40’lı yaşlarında hala en yüksek seviyede oynuyor olacak mısın?” gibi sorulara verdiği cevapları izledi. Ünlü futbolcu, NFT’lere sahip olup olmadığı sorusuna “evet” cevabını verdi ve yalan makinesi testinin doğruyu söylediğini onayladı. Ronaldo’ya gelecekte daha fazla NFT çıkarma planı olup olmadığı sorulduğunda ise sonuçlar aynı çıktı.

Ronaldo, borsa ile olan uzun süreli ortaklığının ardından 2022 yılında Binance ile ilk NFT koleksiyonunu yayınladı. Bu işbirliği, Web3’ü dünya genelindeki futbol tutkunlarına tanıtmak amacıyla çeşitli NFT kampanyalarıyla destekleniyor. Ronaldo’nun piyasaya sürdüğü NFT’ler, futbol hayranlarının futbol yıldızıyla özel etkileşim fırsatlarına sahip olmalarını sağlayacak.

Ayrıca Brezilyalı futbol yıldızı Ronaldinho Gaúcho’nun Brezilya’da bir kripto dolandırıcılığı soruşturmasına dahil olduğunu hatırlatmak önemlidir. 27 Ağustos’ta yerel medya kuruluşları, futbolcunun bir piramit şeması soruşturmasıyla ilişkilendirilen bir şirketiyle ilgili olduğunu iddia etti ve bu nedenle kongre önünde ifade veremediğini bildirdi. Futbolcu, 31 Ağustos’ta bir komite soruşturmasına katıldı ve kripto piyasasında günlük %2 getiri vaat eden bir şema içinde herhangi bir rolü olmadığını reddetti. Ronaldinho, ortak olduğunu reddettiği şirkete karşı 61 milyon dolarlık bir tazminat davası açıldı. Sporcu, şirketin görüntülerini izinsiz kullandığını ve kendisinin de planın kurbanı olduğunu iddia etti.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Futbolun Yıldızı Gelecekteki Koleksiyonlarından Bahsetti – NFXHaber.com
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!