Yatırım Şirketi Bitcoin Boğaya Döndü Dedi: Ralli Sessizce Başladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin içine sürüklediği ekonomik kriz işaret edilerek Bitcoin’in (BTC) sessiz bir şekilde boğa piyasasına giriş yapmış olabileceği belirtildi.

Yatırım araştırma şirketi ByteTree, 5 Ekim günü Bilişim Kurulu Başkanı Charlie Morris önderliğinde bir rapor yayınladı. Raporda, Bitcoin hakkında dikkat çeken ifadelere yer verildi. Morris, yükselen tahvil getirilerinin geleneksel piyasalarda hasara yol açtığını savunurken Bitcoin’in ABD borsasına kıyasla daha iyi bir performans sergilediğini öne çıkardı.

İçinde bulunduğumuz bu süreçte Bitcoin’in “sessiz bir boğa koşusuna” başladığını dile getiren Morris, ABD tahvillerine karşı güvenli liman olarak Bitcoin’in zaman içerisinde daha da öne çıkacağını vurguladı. Öte yandan raporda, Bitcoin için sunulan piyasa sinyali nötrden boğaya çevrildi.

Bitcoin için 25 bin dolar seviyesi vurgulanırken bu seviyenin korunması durumunda yükseliş dalgasının daha da büyüyebileceği ima edildi:

Eğer 25.000 dolar seviyesini koruyabilirsek ki muhtemelen koruyacağız, Bitcoin sessiz de olsa bir boğa piyasasında yer alıyor.

Konu hakkında zıt bir açıklamada bulunan yatırım firması Ledn’in baş yatırım yetkilisi John Glover ise kısa süre içerisinde kripto para piyasasında bir satış gelebileceğini öngördü. Piyasada likidite eksikliği olduğunu savunan deneyimli isim şu ifadelere yer verdi:

Yakın vadede piyasanın bu ralliye satış yapmasını bekliyorum.Kripto paraakan yeni sermayenin yokluğunda, bu rallinin kısa ömürlü olacağına inanıyorum.

Öte yandan kripto para piyasasındaki düzeltmelerin tamamlandığını ve daha fazla düşüş beklemediğini dile getiren Glover, 2024’ün ikinci çeyreğine kadar devam edecek bir boğa piyasasının henüz başında olduğumuzu ifade etti.

Bitcoin fiyatının üç ay içinde bugün olduğundan daha yüksek olacağına inanıyorum çünkü teknik olarak satışı tamamladık ve şimdi 2024’ün 2. çeyreğine kadar sürekli bir ralli bekliyorum. Bitcoin vadeli işlemleri, özellikle tahvil piyasasındaki krizle karşılaştırdığınızda iyi görünüyor. Sam Amca’nın tahvillerine karşı gerçek bir güvenli liman.

Yatırım Şirketi Bitcoin Boğaya Döndü Dedi: Ralli Sessizce Başladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Şirketi Bitcoin Boğaya Döndü Dedi: Ralli Sessizce Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!