Glassnode Kurucusu: Bitcoin Fiyatında Daha Büyük Bir Düşüş İmkansız!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Glassnode kurucusu Yann Allemann, güncel verilere dayanarak Bitcoin’in (BTC) daha derin bir düşüşe tanıklık etmeyeceğini öne sürdü.

Yann Allemann yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında, Bitcoin’in güncel fiyat hareketleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bitcoin’in birkaç gün önce 28 bin doların üstüne ani bir şekilde yükselip ardından çok geçmeden %4,5 civarında bir düşüşle tekrardan 28 bin doların altına geri çekilmesi üzerinden yola çıkan kurucu, bu noktada daha derin bir düşüşün imkansız olduğunu kaydetti.

Bitcoin risk endeksi verisinden yararlanan deneyimli isim, yaşanan son %4,5 civarındaki düşüşle birlikte risk seviyesinin “yüksek risk” bölgesinin altına hızlı bir şekilde geri çekildiğini işaret ederek yatırımcılara rahat bir nefes aldırdı. Kurucu tarafından sunulan grafiğe göre Bitcoin halihazırda düşük risk bölgesinde konumlanıyor.

Allemann, açıklamasının satır aralarında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin pazar günü %6’lık bir artış yaşadı ancak 28,5 bin dolarda bariyere çarpmak ertesi gün %4,5’lik bir düşüşe yol açtı. Bununla birlikte Risk Sinyalinin yüksek risk eşiğinin altına keskin bir şekilde düşmesi, bu aşamada büyük bir düşüşün olası olmadığını gösteriyor.

Kurucu bu ifadelerine ek olarak Btcoin’in dolar endeksi (DXY) ve ABD tahvil getirileri yükselmeye devam ettikçe hisse senedi piyasalarından daha iyi performans gösterdiğini ortaya koydu.

Öte yandan halihazırda bir “ölü bölgede” konumlandığımızı hatırlatan Allemann, 29 bin doların aşılması halinde daha pozitif bir tabloyla karşılaşabileceğimizi savundu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 yükselen Bitcoin yazım esnasında 27.710 dolardan alıcı buluyor.

Glassnode Kurucusu: Bitcoin Fiyatında Daha Büyük Bir Düşüş İmkansız! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Glassnode Kurucusu: Bitcoin Fiyatında Daha Büyük Bir Düşüş İmkansız!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!