Efsane Ekonomist Bitcoin’de Boğa Sinyali Var Dedi, Bu Pariteye Dikkat Çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret efsanesi makroekonomist Henrik Zeberg, Bitcoin’in (BTC) boğa piyasasının henüz başlarında olduğunu öne sürdü.

Ekonomist Henrik Zeberg 3 Ekim tarihli bir sosyal medya paylaşımında, Bitcoin boğasının henüz başlangıcında olduğumuzu dile getirdi. Bitcoin/S&P 500 tablosunun net bir şekilde boğa piyasasında olduğumuzu ortaya koyduğunu vurgulayan Zeberg, risk ürünlerinde yaşanacak mega bir hareketin henüz başında konumlandığımızı belirtti.

Zeberg tarafından sunulan tabloda, Bitcoin/S&P 500 paritesinin 2023 yılının Şubat ayında boğa sinyali verdiği dikkatlerden kaçmadı. Bitcoin şubat ayından temmuz ayına kadar %40’a yakın bir yükseliş sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Tabloda, daha önce benzer bir sinyalin 2015 ve 2019 yıllarında geldiği görüldü. Bitcoin o sinyallerin ardından sırasıyla 45x ve 6x yükseliş yaşamıştı.

Risk ürünlerine doğru yönelim için uygun zamanda olduğumuzu belirten ekonomist, bu süreç içerisinde ayı yönlü düşünen aktörlerin bile boğa tarafına geçeceğini savundu:

Boğa piyasası sinyali sağlam! BTC/SPX oranı bize boğa piyasasında olduğumuzu söylüyor. Risk ürünlerinde yaşanacak mega bir hareketin henüz başlangıcındayız. Bu boğa piyasası bitmeden, ayılar boğalara dönüşecek!

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %4,8 yükselen Bitcoin, yazım esnasında 27.500 dolardan işlem görüyor.

Efsane Ekonomist Bitcoin’de Boğa Sinyali Var Dedi, Bu Pariteye Dikkat Çekti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsane Ekonomist Bitcoin’de Boğa Sinyali Var Dedi, Bu Pariteye Dikkat Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!