Ünlü Milyoner Bitcoin İçin Alım Sinyalini Açıkladı: İşte Bu Yüzden Toplayın!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin’de (BTC) alım sinyali anlamına gelen gelişmeyi açıkladı.

Robert Kiyosaki yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin için alım sinyali olarak yorumladığı gelişmeyi paylaştı. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından çıkarılacak merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) yakın zamanda piyasaya sürülebileceğini belirten milyoner, gizliliğin ortadan kaybolacağına yol açacağını ifade etti.

Bu durumun da Bitcoin gibi gizlilik sağlayan ödeme araçlarına yarayacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz dönemlerde de CBDC’nin beraberinde etik ve gizlilik problemleri getireceğini savunan birçok isim olmuştu. Zaman zaman bu isimler arasına Kiyosaki de katıldı.

FED tarafından sunulan CBDC’nin finans piyasalarındaki gizlilik sorunlarını ayyuka çıkaracağına inanan yazar, yaratılmak istenen gözetim toplumuna karşı Bitcoin, altın, gümüş ve nakit paranın öne çıkacağını şu ifadelerle savundu:

FED’in CBDC’si geliyor. Gizlilik sona erdi. Büyük birader sizi izlemeye başlayacak. CBDC piyasaya girdiğinde Bitcoin, altın, gümüş ve nakit gibi değeler paha biçilemez hale gelecek. Çok geç olmadan GSBC ve nakit biriktirmeye başlayın.

Ünlü Milyoner Bitcoin İçin Alım Sinyalini Açıkladı: İşte Bu Yüzden Toplayın! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Milyoner Bitcoin İçin Alım Sinyalini Açıkladı: İşte Bu Yüzden Toplayın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!