Coinbase Dünyanın En Büyük Bitcoin Sahibi: İşte Satoshi ile Eşdeğer Milyarlık Rezervi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in toplam Bitcoin (BTC) arzının neredeyse %5’ine sahip olduğu ortaya çıktı. 

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından sunulan veriler, Coinbase’in yaklaşık 25,2 milyar dolar değerinde 947.555 BTC’ye sahip olduğunu gözler önüne serdi. Bu miktar, toplam Bitcoin arzının neredeyse %5’ine tekabül ediyor. Bu da Coinbase’i şu anda tanımlanmış en büyük Bitcoin cüzdanı olarak belirledi.

Ayrıca Coinbase’in elinde bulundurduğu sayı Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi Nakamoto‘nun sahip olduğu miktarın biraz altında seyrediyor. Satoshi Nakamoto’nun, mevcut fiyatla yaklaşık 28,5 milyar dolar değerinde 1,1 milyon BTC’ye sahip olduğu tahmin ediliyor.

Coinbase’in 25 milyar dolarlık Bitcoinlerinin büyük çoğunluğunu müşteri varlıkları oluşturuyor. Bu 947.555 BTC, 36 milyondan fazla Coinbase adresinden kaynaklanıyor. Coinbase bununla birlikte tek bir soğuk cüzdanında 10.000 BTC saklıyor.

Arkham, Coinbase’in hala belirlenememiş cüzdanları olduğu ve analizlerinin devam ettiğini belirtti. Ayrıca son bilanço raporlarına dayanarak borsaya ait daha fazla Bitcoin olabileceği düşünülüyor.

Verilere göre Coinbase’in Bitcoin haricindeki diğer varlıkları:

2,7 milyar dolar değerinde 1,69 milyon Ethereum (ETH)
483 milyon dolar değerinde 69 milyon Chainlink (LINK)
236 milyon dolar değerinde USD Coin (USDC)
194 milyon dolar değerinde 921 bin BNB (BNB) olarak belirtildi.

Coinbase Dünyanın En Büyük Bitcoin Sahibi: İşte Satoshi ile Eşdeğer Milyarlık Rezervi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Dünyanın En Büyük Bitcoin Sahibi: İşte Satoshi ile Eşdeğer Milyarlık Rezervi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!