Binance 145 Bin İşlem İçin Ne Dedi: Gas Fee 31 Katına Fırladı, 530 ETH Ödendi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in sıcak cüzdanında yaşanan ani hareketlilik borsanın yaklaşık 850 bin dolarlık işlem ücreti ödemesiyle sonuçlandı.

Binance 14 isimli sıcak cüzdan TSİ 21 Eylül 14.00 sularında ciddi bir hareketliliğe ev sahipliği yaptı. Beklenmedik şekilde kısa sürede yaklaşık 146 bin transfere tanıklık eden sıcak cüzdan, paralelinde Ethereum ağındaki işlem ücretlerinin de son zamanların en yüksek seviyesine çıkmasına sebep oldu.

Etherscan verilerine göre kısa sürede yaşanan 145,8 bin transfer Ethereum ağındaki düşük işlem ücretlerini 31 kat artırarak 300 gwei seviyesine yükseltti. Öte yandan On-chain analiz platformu Dune tarafından sunulan verilere göre bu esnada devam eden transfer işlemleri borsanın yaklaşık 850 bin dolar değerinde 530 ETH ödemesiyle sonuçlandı.

Binance yaptığı açıklamada, kullanıcıların para çekme işlemlerini kolaylaştırmak ve fonların güvenliğini sağlamak amacıyla işlem ücretinin de düşük olduğu zamanda bu işlemi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları yaşanan bu olayın Binance için kötü bir imaj çizdiğini ifade etti. Synthetix Network (SNX) kurumsal operasyon süpervizörü Adam Cochran, böyle hatalara sebebiyet veren bir borsanın, sunduğu altyapı ile yüz milyonlarca dolarlık kullanıcı varlığını koruyamayacağını iddia etti.

Binance 145 Bin İşlem İçin Ne Dedi: Gas Fee 31 Katına Fırladı, 530 ETH Ödendi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance 145 Bin İşlem İçin Ne Dedi: Gas Fee 31 Katına Fırladı, 530 ETH Ödendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!