Ethereum’da Yükseliş Beklentileri Arttı: Bir Balinadan 92.600 ETH’lik Opsiyon Alımı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para balinası kısa süre önce Ethereum’da (BTC) 150 milyon dolarlık alım opsiyonu satın aldı.

Kripto opsiyon analitik platformu Greeks.Live’a göre bir balina kısa süre önce kripto para borsası Deribit üzerinde nominal değeri 150 milyon dolar olan yaklaşık 92.600 ETH’lik Alım Opsiyonu (Call Option) satın aldı. Deribit satın alınan alım ya da satım opsiyonu bir tanesi 1 Ethereum’a tekabül ediyor.

Greeks.Live konu hakkındaki bir sosyal medya gönderisinde, balinanın bu alım işlemini bariz bir yükseliş beklentisi olarak yorumladı:

Balina 150 milyon dolar değerinde nominal ETH opsiyonu satın aldı ve bu alım açık bir şekilde yükseliş beklentisine yönelik gerçekleştirildi.

Söz konusu alımın bir kurumsal firma aracılığıyla gerçekleştirdiği tahmin ediliyor. Balina toplamda 40 bin Ethereum alım opsiyon sözleşmesi için aralık ayında, 50 bin Ethereum alım opsiyon sözleşmesi içinse Ekim ayında 2.000 dolardan uzlaşmak adına alım yaptı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde son 24 saat içerisinde %1,4 yükseliş sergileyen Ethereum yazım esnasında 1.652 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’da Yükseliş Beklentileri Arttı: Bir Balinadan 92.600 ETH’lik Opsiyon Alımı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da Yükseliş Beklentileri Arttı: Bir Balinadan 92.600 ETH’lik Opsiyon Alımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!