Bir Ethereum Adresi 8 Yıl Sonunda ABD’li Popüler Borsaya Transfer Yaptı: Satacak Mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Ethereum (ETH) cüzdanı daha 8,1 yıl atıl halde kaldıktan sonra aktifleşerek ABD’li popüler kripto para borsası Kraken’e varlık aktardı.

Whale Alert 7 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderide, Ethereum ICO’suna katıldıktan sonra 8,1 yıllık uzun bir uykuya dalan bir kripto para cüzdanının yeniden harekete geçtiğini belirtti.

İlgili kripto para cüzdanının uzun uykusundan sonra yaptığı ilk işlemi, popüler kripto para cüzdanına aktardığı 196 bin dolar değerindeki 25 ETH oldu. Bu cüzdanın toplam varlıklarının %13,5’ine denk geldi. Cüzdanın transferden önce 302 bin dolar değerinde 185 ETH’si bulunuyordu. Ayrıca cüzdan adresindeki Etherlerin pre-mining döneme ait olduğu vurgulandı.

Pre-mining, bir kripto para biriminin halka arzından (ICO) ve madencilik faaliyetleri başlamadan önce oluşturulması ve dağıtılması sürecinin bir bütünüdür. Pre-mining sürecinde oluşturulan varlıklar çoğunlukla proje geliştiricilerini ve yatırımcılarını ödüllendirmek için kullanılmaktadır.

Halka arza katılan cüzdanın portföy büyümesi yaklaşık %524 bin olarak kaydedildi. Mevcut durumda, ETH başına ortalama 1.625 dolar potansiyel karı bulunan cüzdanın toplam potansiyel karı ise ortalama 300 bin dolar oldu.

Cüzdanın Kraken’e aktardığı varlıkları sattığı varsayıldığında ise realize ettiği kar 196 bin dolar olarak kaydedildi. Ethereum cüzdanının yıllar sonra ilk işlemini bir borsaya yapması akıllara satış yapma ihtimalini getirdi.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, son 24 saatte %0,3 düşüş ile 1.625 dolardan işlem görüyor.

Bir Ethereum Adresi 8 Yıl Sonunda ABD’li Popüler Borsaya Transfer Yaptı: Satacak Mı? isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Ethereum Adresi 8 Yıl Sonunda ABD’li Popüler Borsaya Transfer Yaptı: Satacak Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!