Metamask Kripto Paralar İçin En Son Özelliğini Duyurdu: Sadece Bu Coin İçin Geçerli!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para cüzdanı Metamask, kripto paraları kolayca itibari paraya dönüştürmeye yarayan yeni bir özelliğini duyurdu.

Kripto para sektörünün itibari para ve geleneksel finans ile olan entegrasyonu devam ederken Metamasak’tan önemli bir duyuru geldi. Şirket tarafından 5 Eylül günü paylaşılan bir blog gönderisinde, platforma yeni eklenen ve kripto paraları kolayca itibari paraya dönüştürmeye yarayan “Sell (Sat)” özelliğinin detaylarına yer verildi.

Tanılan bu yeni özelliğin ilk aşamada sadece ABD, İngiltere ve Avrupa’nın bazı bölgelerinde destekleneceği belirtildi. Öte yandan şimdilik itibari para karşılığında satılabilecek tek kripto paranın Ethereum ana ağındaki ETH olduğu ifade edildi.

Söz konusu yenilikle birlikte kullanıcıların kolay ve hızlı bir şekilde kripto para birimlerini itibari para birimine dönüştürebileceğini belirten Metamask, bu varlıkların kolayca banka hesaplarına veya PayPal hesaplarına aktarılabileceğini vurguladı:

“Sat” özelliği, kripto paranızı itibari paraya dönüştürmenize ve parayı banka hesabınıza göndermenize olanak tanır. Bu özellik şu anda ABD, İngiltere ve Avrupa’nın bazı bölgelerinde mevcut olup başlangıçta Ethereum ana ağındaki ETH’yi desteklemektedir ve yakında katman-2 ağlarındaki işlem ücreti alınan tokenlara genişletilmesi planlanmaktadır.

Metamask Kripto Paralar İçin En Son Özelliğini Duyurdu: Sadece Bu Coin İçin Geçerli! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Metamask Kripto Paralar İçin En Son Özelliğini Duyurdu: Sadece Bu Coin İçin Geçerli!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!