Glassnode Kurucusundan Bitcoin İçin Kısa ve Orta Vadeli Analiz: Bu Seviyelerden Alın!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Glassnode kurucusu Yann Allemann, Bitcoin (BTC) özelinde kısa ve orta vadeli stratejiler hakkında açıklamada bulundu.

Bitcoin fiyatı günlerdir 26 bin dolar seviyesinde kararsızlıkla beklerken Yann Allemann’dan olası senaryolar hakkında açıklama geldi. Allemann 5 Eylül tarihinde paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin’deki orta vadeli görünümün risk ödül oranı açısından olumlu olduğunu yazarken kısa vadeli görünüm içinse daha negatif konuştu.

Allemann şu ifadelere yer verdi:

Orta vadeli görünüm risk ödül oranı bakımından olumlu ancak kısa vadeli 25.800-26.800 arasındaki belirsizlik sürüyor.

Öte yandan göreceli gün endeksi (RSI) göstergesindeki yükseliş eğilimi ve fiyat üzerindeki volatilitenin azalmasını olumlu yorumlayan Allemann, bu iki sinyalin de Bitcoin’in dip konumda olabileceğini gösterdiğini vurguladı.

Devam eden belirsizlik atmosferinin altında olası bir düşüş senaryosunda kısa vadeli olarak 23.800-24.800 dolar seviyesinin test edilebileceğini dile getiren kurucu, yatırımcılar için iki farklı alım stratejisi çizdi.

Allemann, olası bir Bitcoin düşüşünden sonra 23.800-24.800 dolar bandından veya 26.800 dolar bandına tutunur ve düşüş trendini kırarsa alım için uygun şartların sağlanabileceğini dile getirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,6 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 25.730 dolardan alıcı buluyor.

Glassnode Kurucusundan Bitcoin İçin Kısa ve Orta Vadeli Analiz: Bu Seviyelerden Alın! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Glassnode Kurucusundan Bitcoin İçin Kısa ve Orta Vadeli Analiz: Bu Seviyelerden Alın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!