Pantera Capital’dan Bitcoin İçin Uçuran Fiyat Tahmini: Boğada 148 Bin Dolar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı yatırım firması Pantera Capital, Bitcoin (BTC) fiyatının halving’den (yarılanma) sonra 148 bin dolara yükseleceğini belirtti.

Pantera Capital resmi web sitesi üzerinden yayımladığı raporda, tarihin tekerrür etmesi durumunda 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Bitcoin halvingi’nden önce fiyatın 35.448 dolara boğada ise 147.843 dolara yükseleceğini ifade etti.

Yaptığı analizi bir önceki halving verilerine dayandıran Pantera Capital, %317‘lik bir yükseliş beklediğini kaydetti.

Pantera Capital yayımladığı raporda, Bitcoin’e olan talebin sabit kalması durumunda halving ile birlikte üretilecek arzın yarı yarıya azalmasının fiyatta yükselişi tetikleyeceğini söyledi. Şirket ayrıca daha önceki halvinglerde fiyat artışı beklentisinin de yükseliş getirdiğini belirtti.

Tarihsel olarak Bitcoin’in, halving’den 477 gün önce dibi gördüğünü söyleyen Pantera Capital, halving sonrası yükselişlerin boğa zirvesine kadar 480 gün sürdüğünü vurguladı. Bitcoin’in geçtiğimiz döngüde 30 Aralık 2022‘de düşüş yaşaması gerektiğinin ancak FTX iflasıyla birlikte 9 Kasım‘da dip yaptığının altı çizildi.

BlackRock ve Ripple daha güçlü bir ortam sağlayacak

Pantera Capital, Bitcoin halving’inin yanı sıra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında XRP lehine çıkan kararı ve spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunda bulunan BlackRock‘u işaret etti.

Şirket, halvinge ek olarak yaşanan olumlu gelişmelerin bir sonraki boğa piyasası için güçlü bir ortam sağlayacağını söyledi.

Öte yandan Pantera Capital, Bitcoin’in 15 ay boyunca tarihin en uzun düşüş dönemini yaşadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Bizce yeterince düşüş dönemi gördük piyasalar ancak bu kadar uzun bir süre düşüşte kalabilir.

Pantera Capital’dan Bitcoin İçin Uçuran Fiyat Tahmini: Boğada 148 Bin Dolar! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pantera Capital’dan Bitcoin İçin Uçuran Fiyat Tahmini: Boğada 148 Bin Dolar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!