Delphi Digital Kurucusu Bitcoin Yeni Boğa Döngüsünün Başında Dedi, Sinyalleri Sıraladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto araştırma şirketi Delphi Digital’in kurucu ortağı Kevin Kelly, yeni bir Bitcoin (BTC) boğa döngüsünün başlangıcında olabileceğimizi açıkladı.

Kevin Kelly 14 Ağustos tarihinde yaptığı bir sosyal medya paylaşımında, birtakım göstergelerin yeni bir boğa döngüsünün başlangıcına işaret ettiğini ve sinyaller verdiğini vurguladı. Kripto para piyasasındaki döngülerin ön görülebilir olduğunu ifade eden Kelly, on-chain verileri ve grafik yapılarını işaret ederek yatırımcılara umut verdi.

Paylaştığı uzun gönderi zincirinde özellikle ABD’nin ve makroekonomik yapının finansal sinyallerine yer veren kurucu ortak, dikkat çeken sinyaller olduğunu belirtti.

Yeni bir döngünün ilk aşamalarında olduğumuza dair kanıtlar birikiyor. Hisse senetleri kripto para gibi riskli varlıklar tüm yıl boyunca bunun kokusunu aldı.

Kevin Kelly bununla birlikte yükseliş döngüsünün bu sefer aynı şekilde gerçekleşeceğinin garantisi olmadığı ve bunun piyasanın daha fazla düzeltme göremeyeceği anlamına gelmediği konusunda uyardı.

Kelly, Bitcoin’in fiyat zirveleri genellikle Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) olarak da bilinen ISM (Institute for Supply Management) İmalat Endeksi’nin zirve belirtileri göstermesiyle aynı zamana denk geldiğini işaret etti. Öte yandan aktif adresler ve işlem hacimleri gibi ölçütler de ISM ile birlikte zirve yaptığını hatırlattı:

İş döngüsü toparlanma işaretleri gösterdikçe ağ faaliyet seviyeleri de yükseliyor.

2024 yılındaki Bitcoin halving’inin (yarılanma) ardından o yılın son günlerine kadar yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) görülebileceğini ifade etti.

Makro döngüler ve Bitcoin yarılanmaları (blok ödülünün yaklaşık her dört yılda bir yarıya indirilmesi) arasındaki zamanlama korelasyonu göz önüne alındığında, son iki yarılanma Bitcoin’in dibe vurmasından yaklaşık 18 ay sonra ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından yedi ay önce gerçekleşti.

Delphi Digital Kurucusu Bitcoin Yeni Boğa Döngüsünün Başında Dedi, Sinyalleri Sıraladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Delphi Digital Kurucusu Bitcoin Yeni Boğa Döngüsünün Başında Dedi, Sinyalleri Sıraladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!