Kurumsallar Fonlardan Çıkış Sürerken Ethereum Rakibi Altcoin’e Büyük Para Akışı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki kurumsal Bitcoin (BTC) fonları yaşanan durgunluğa paralel olarak mart ayından bu yana en büyük çıkışa tanıklık ederken Solana’da (SOL) yaşanan büyük giriş dikkat çekti.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, kripto para piyasasındaki kurumsal fonlarda geçen hafta 107 milyon dolarlık çıkış görüldüğü belirtildi. Yaşanan en büyük para çıkışı ise 111 milyon dolar ile Bitcoin fonları üzerinde görüldü. Bu haftayla birlikte kripto para fonlarında yaşanan çıkış üçüncü haftasına uzanmış oldu.

Ethereum’da (ETH) 5,9 milyon dolar tutarında çıkış görüldü ve geçen hafta hem Bitcoin hem de Ethereum’daki toplam çıkış 117 milyon dolara ulaştı.

Bununla birlikte Solana’ya 9,5 milyon dolar ile Mart 2022’den bu yana en büyük tek haftalık girişi yaşadı. Diğer kayda değer girişler ise Ripple (XRP) ve Litecoin’de (LTC) görüldü. Ripple’a yapılan fon girişi yarım milyon dolar ve Litecoin’e yapılan fon girişi ise 460 bin dolar olarak kayıtlara geçti. Cardano (ADA) fonlarında ise 300 bin dolarlık çıkış gözlemlendi.

Bölgesel olarak bakıldığında en büyük iki para çıkışı sırasıyla 71 ve 29 milyon dolar ile Almanya ve Kanada’daki kripto yatırım ürünü (ETP) sağlayıcılarında görüldü. Ayrıca 14 haftanın ardından ilk kez Bitcoin short (kısa) fonunda yaşanan çıkışlar durdu.

Kurumsallar Fonlardan Çıkış Sürerken Ethereum Rakibi Altcoin’e Büyük Para Akışı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsallar Fonlardan Çıkış Sürerken Ethereum Rakibi Altcoin’e Büyük Para Akışı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!